Informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este emiterea de peaje si facturarea acestora.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele, dar acestea fiind necesare emiterii de peaje si facturarii acestora conform comenzii dvs., refuzul dvs. determina imposibilitateavde a emite si factura peajele solicitate.

Prin comanda dvs. va dati acordul implicit pentru prelucrarea datelor personale in scopul realizarii cerintelor conform comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (pentru emiterea peajelor), procesatorului de plati cu online cu cardul bancar (in cazul platilor online cu cardul bancar) si furnizorului de servicii de trimitere SMS (pentru trimiterea seriei peajului prin SMS).

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele EuroPayment Services S.R.L., iar UNTRR nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scria, datata si semnata, la registratura UNTRR din Bucuresti, str. Ienachita Vacarescu nr. 60, sector 4, cod postal 040157 sau prin fax la numerele 021 337 48 53 sau 021 335 48 25 sau scanat prin e-mail la office@untrr.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Observatie*

orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Toate drepturile rezervate 2010 - 2018 @ Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România
Developed by Controlf5